Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!
Follow Make-up and More

8 jul 2010

Koopzucht!

Hoi!!!


Ik ben vanochtend heel vroeg opgestaan. Ik wilde namelijk geen drukte aan mijn hoofd in de winkels en op het parkeekterrein. Dus ik snel naar de winkels om het een en ander te halen! Ja het gaat natuurlijk alweer op make-up en dergelijk. 
Bij de Kruitvat had ik van de week van het merk Gosh een grote poederdoos gezien en die moest ik hebben. En ik wilde nog wat andere dingetjes die ik van de week heb laten liggen omdat ik gillend gek werd van de drukte in de winkels.

Wat heb ik allemaal gehaald? Ik zal een foto erbij zetten en ook swatches maken van alles.
Van Gosh heb ik het volgende gehaald:
Giant Sun Powder 
Het is een poeder met veel glans. Je kan het gebruiken als highlight bij je ogen, over je gezicht, maar ook over je hele lichaam. Kijk wel uit met vlekken op je kleding.

Velvet Touch Line Perfector
Het is een primer, voor onder je foundation, of poeder. Dit product belooft dat het de huid gaaf maakt, zorgt dat de poriën minder zichtbaar zijn en dat lijntjes opgevult worden. (Ik ben benieuwd!!) Hij was wat duurder als de andere gezichtsprimer die ze hebben dus het belooft wat.

Eyeshadow Primer/base Waterproof
De zoveelste primer die ik in mijn bezit heb. In de zomer heb je waterproof make-up nodig, en zeker als het gaat om de basis, onder je make-up.
De primer is wittig van kleur, met een parelmoer toon. Ik heb hem net even getest, smeert lekker uit. Als je hem uitsmeert zie je weinig van de wittige kleur terug, er blijft een soort glansbasis achter. Ik moet hem nog even testen met oogschaduw erover heen. Dat volgt nog!

Waterproof Eyeshadow stick in de kleur "Love That real Gold"
Een heel mooie shimmer goudkleur. Ik hou persoonlijk van dit soort kleurtjes omdat ze mooi bij mijn huidskleur passen. Ik heb niet veel oogschaduw is stick vorm. Dus wilde deze graag uitproberen.

Van Essence heb ik het volgende gehaald:
Uit de collectie "Return to Paradise":
De Shimmer powder
Het heeft een apart geurtje, ook de zoveelste shimmer powder die ik bezit, maar ik moest hem hebben!! Als het was de laatste dus ik kon hem niet laten liggen. Ik denk dat meerdere van de dames hieraan lijd haha!
Ik weet nog niet wat ik van de poeder vind. hij veegt snel weg, maar de glitters blijven wel zitten. Misschien dat ik het nog moet proberen met een primer over het gezicht...
Anders doe ik hem hier op mijn blog wel weg! Dus als je hem wilt hebben, en ik besluit hem weg te doen, laat het weten!

Eyeshadow 01 Cockatoo 
Het zijn drie kleurtjes met veel glans; paars-lichtoranje/peachy-donkerbruin. De kleurtjes zijn heel sterk gepigmenteerd, maar je moet echt een basis gebruiken want ze vegen zonder, heel snel weg en het enigste wat overblijft is een glansje van de oorspronkelijke kleur en dat is jammer. Wie weet doe ik deze ook wel weg...

Eyeshadow 02 Palm Tree Party
Ook weer drie kleurtjes; groen-soort brons-soort taupe bruinige kleur.
Hetzelfde geld als bij de 01. Je kan de oogschaduw zowel nat als droog gebruiken. Ik heb het voorlopig alleen droog uitgeprobeerd, maar ik vermoed dat het nat een dubbele pigmentatie geeft en dat de kleuren er zeker meer uit zullen springen. En misschien dat het beter blijft zitten. Wat ook wel helpt is om een beetje Fix Plus van MAC erover heen te spuiten.. 

Uit de collectie "Pocket Beauty":
Glamour to Go eyeshadow pallette 
Het zijn acht kleurtjes; grijs-donker aquablauw-plum(matte)-bruin-wit-licht aquablauw- cerise(een paars/donkerroze kleur)-zalmroze(matte)
De kleurtjes zijn erg gepigmenteerd, maar net zoals bijna alle oogschaduw van Essence vegen ook deze kleurtjes zonder basis heel snel weg en zie je nauwelijks iets van een kleurtje terug. En dat is erg jammer. Dus ladies bij Essence oogschaduw raad ik echt aan om een basis te gebruiken!!!

Van Catrice heb ik uit de nieuwste collectie bijna alles gekocht op een aantal dingen na.
De LE "Caramé":
Smokey Eyes Kit 
De kit bestaat uit 4 kleurtjes; zalmroze(als highlight)-lichtbruin (matte) donkerbruim met shimmer-zwart (matte) De kleurtjes zijn erg gepigmenteerd. Het doosje/boekje waar ze in zitten is ook erg schattig! Lekker klein en makkelijk om mee te nemen!

Oriental Lip Gloss in de kleur; Spiced Red
Zelf gebruik niet vaak lipgloss of lippenstift omdat ik het vervelend vind als mijn haar erdoorheen sleept. Vreselijk! Meestal gebruik ik van Elizabeth Arden van de Eight hour collectie de lipbalm.
Maar ik was toch verrast door de kleur van de gloss. Het is een aparte rode kleur met een bruine tint erin? In ieder geval, hij staat mooi op mijn lippen. En er zit ook een geurtje aan, laat me denken aan speculaas ofzo. Vandaar die naam denk ik ook. Hij is goed gepigmenteerd en houd je lippen lekker zacht. Ik heb niets op te merken aan de lipgloss.

Intense Eyeshadow in de kleuren: Spiced Red-Spiced Bronze-Silky Gold-Peacock Blue (matte)
De oogschaduw van deze collectie vind ik zooooo mooi! de verpakking is ook schattig. De kleuren zijn erg goed gepigmenteerd en als je erover heen veegt blijft hij toch zitten en dit zonder basis eronder. Spiced bronze is dezelfde kleur als van de all over body bronzer. Ik ben gek van deze kleur en heb vele soorten van verschillende merken in deze tint, maar ik koop het toch steeds weer.  Dit geldt ook voor de Silky gold. Misschien ook om weg te geven... De Peacock blue is een mooie kleur die ik nog niet bezit. Het is een mooie matte blauw groenige kleur, kan het zien als turoquise vind ik. 

Powder Bronzing for face and body
Deze kleur bronzer vind ik zoooooow mooi! En hij staat fantastisch als je een mooi tintje hebt na het zonnen!!! Echt een aanrader vind ik! Er zit een heel licht geurtje aan, maar niet vervelend!

Nou, dat waren mijn make-up inkopen van vandaag! Ik moet eerlijk zeggen dat ik een beetje ben losgeslagen wat betreft make-up de laatste tijd. Ik koop volgens mij wekelijks wel een of meerdere make-up prducten. Heel erg, want nu weet ik waar mijn salarisje aan opgaat!! Mijn vriend moet es weten!!! Dat wordt voorlopig toch even proberen om rustig aan te doen.
Ja ik zeg een poging, weet niet of het lukt .
xoxo, V!

3 reacties:

Anoniem zei

Hey ik zou graag willen hoe je je oogschaduw donkerder krijgt .
Want op beautytreat is er altijd een lichte versie en een donkerdere en vollere versie.
Weet jij hoe je dat krijgt.

Van zei

Dag Anoniem, Ik zal een blog met hopelijk het juiste antwoord op je vraag online plaatsen en een tutorial.
xoxo, v

Van zei

begrijp ik het goed; je wilt een tutorial waarin je ziet hoe je oogschaduw op je ooglid donkerder krijgt?
Laat even een berichtje achter waarin je mij precies verteld wat je bedoelt zodat ik je een exact antwoord kan geven anders heb je er niets aan...
xoxo, V

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino