Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

Mijn Blog

Hi Ladies (en boys)
Welkom op Make-up and More (MandM), een blog over make-up reviews, hauls, swatches, zo nu en dan fashion, en beauty gerelateerde artikelen. Je zal hier zowel de wat duurdere als de echte budget make-up merken voorbij zien komen, zoals M.A.C, Chanel, Estee Lauder, Urban Decay, Revlon, Maybeline, Catrice, Essence, Etos en ga maar door. Ik ben een hele poos geleden begonnen met een Visagie opleiding via LOI, een zelfstandige manier van studeren waar je een grote portie doorzettingsvermogen voor nodig hebt.
Ik zal binnenkort artikelen schrijven speciaal gericht op dames die gemixed zijn, een tintje hebben of gekleurd. Hoe je het wilt noemen ligt aan jou, hier vind je informatie voor ons dames die een kleurtje hebben.
Ik schrijf daarnaast ook zo nu en dan een artikel over persoonlijke verzorging, en andere onderwerpen waar een beetje een taboesfeer om hangt.
Mijn manier van bloggen is een mix van schrijf als spreekstijl, een beetje van beide maakt mijn blog toegankelijker voor een ieder en is naar mijn idee ook veel fijner om te lezen omdat je je als lezer beter kan inleven.
Ik ben een echte make-up addict en dan een M.A.C addict. Elke maand komt er wel weer wat nieuws bij.
Alle producten die ik online plaats in blogs zijn ten alle tijden door mijn eigen persoon gekocht, tenzij anders vermeld.
Mocht ik een product/artikel ontvangen hebben van een bedrijf of dergelijk ter review zal ik ten alle tijden mijn ongezouten mening geven. Mijn persoonlijke mening/eindoordeel zijn immers niet te koop.
Kom terug en vergeet niet een berichtje achter te laten, dat zou ik erg leuk vinden.

xoxo, V

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino