Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

Nieuw!; Anonymous Guestblogger


Hi ladies,
Zoals je al gemerkt hebt zijn er flink wat veranderingen en vernieuwingen aan Make-up and More. Sommige veranderingen nemen nog steeds plaats.
Vandaag wil ik jullie voorstellen aan een nieuwe verandering waar ikzelf super enthousiast over ben. We hebben namelijk een anonieme guestblogger, die elke week op de maandag een post zal plaatsen. 
De onderwerpen van haar postst moet je heel breed zien, van make-up tot verliefdheid, flirten, verdriet, jongens, hopelijk ook wat sex en andere dagelijkse vrouwelijke bezigheden.
Gezamenlijk zijn we tot het besluit gekomen om de identiteit van onze guestblogger anoniem te houden. Op deze manier kan zij geheel zonder enige vorm van schaamte, vrijuit vertellen over haar avonturen. Het leuke er van vind ikzelf persoonlijk, dat ik me in sommige situaties ook heb bevonden. Bv hoe doe je, je make-up voor de eerste date, verliefd zijn op een bepaalde persoon die verboden terrein is en ga zo maar door.
Ze schrijft op een heel fijne manier, het leest lekker weg. En niet dat alleen, de manier hoe ze schrijft kan je het verhaal helemaal inbeelden als een film in je hoofd.
Zoals ik al liet weten, ben ik erg enthousiast over haar en wil graag mijn enthousiasme met jullie delen. We zijn alledrie (Lara, Anonieme guestblogger en ik) benieuwd naar jullie mening over deze vernieuwing en de invulling ervan.
Dus laat aub weten wat je ervan vind in de comments. Voor de diehard lurkers, ja jij daar :D. Je hoeft niet veel te zeggen. Het woordje Yay of Nay is al voldoende, simpel toch?
Klik hier voor haar eerste post.
Tot de volgende keer,

xoxo, V, L en Anonieme guestblogger.
*bron foto's:google

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino