Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

30 nov. 2010

Update BlogshOp en andere nieuwtjes

Hi ladies,
Ik heb morgen de hele ochtend en middag vrij dus zal zoals ik beloofd heb de make-up producten aan de BlogshOp toevoegen.
Dus als alles goed gaat de BlogshOp morgen daadwerkelijk van start. Onthoud van alle producten is er 1, in de toekomst komen er meer bij, als je een bepaald product wilt hebben stuur een berichtje, zodat ik daarop mogelijk kan inspelen.

Komende dagen en de week daarop hoop ik het een en ander aan make-up en beauty producten te gaan testen zodat ik de reviews kan gaan schrijven.
Momenteel kamp ik met een soort als uitslag in over mijn gehele gelaat, tot heden ben ik er niet achter wat het daadwerkelijk zou kunnen zijn, dus smeer ik even helemaal niets op. Het brand, trekt en jeukt best wel, dus moet ik alles even tot bedaren laten komen, voordat ik met nieuw spul ga beginnen.
Ik heb zelf het idee dat het de foundation van MNY moet zijn, als ik me niet vergis de satin finish. Maar ik ben hier niet zeker van. Zijn er dames onder ons die hier ook uitslag van hebben gehad? Ik ben erg benieuwd!Verder heb ik een aantal make-upjes uitgeprobeerd en heb ik daar mijn oordeel over klaar.

En natuurlijk was er afgelopen weekend de Black Friday, op deze dag hadden verschillende web-shops allerlei aanbiedingen, zo ook SigmaBeauty, een webshop waarze kwasten en kwastensets verkopen. Die hadden een actie waarbij je geen verzendkosten hoefde te betalen, nationeel of internationaal, maakte niet uit..
Daar heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt! Want vaak zijn de verzendkosten van webshops die in het buitenland zitten best wel hoog!
Dit vond ik zo een geweldige actie die ik natuurlijk niet aan mezelf nog mijn bloglezers voorbij kon laten gaan!

4 December komt het tweede onderdeel van M.A.C's a Tartan Tale in de Douglass winkels, de pigmentsetjes en de lipgloss-setjes. Ik ben er zeker weten als de kippen bij want ik wil alle drie setjes pigment en lipglosses!!!
Ik heb vorige week een  van de kwastensetjes gekocht, (tot heden twee keer gebruikt ivm mijn uitslag) maar ik weet niet of ik mijn idee├źn en ervaring over de M.A.C kwasten deel met anderen die er zooow wild van zijn.
Ik ga ze wat vaker gaan gebruiken en daarna zal ik mijn oordeel erover geven.
Tot nu toe vind ik ze niet all that....

Zoals ik jullie heb verteld werk ik op een kinderafdeling in een revalidatie centrum. De kinderen worden opgenomen omdat ze moeten revalideren. Dat houd in dat ze sommige handelingen al dan niet opnieuw/beter moeten aanleren. De meesten gaan in het weekend naar huis, op weekendverlof, maar soms kunnen of mogen een paar niet naar huis om wat voor reden dan ook. Ik heb afgelopen periode vaak in het weekend gewerkt, en om het dan voor de meiden (meeste revalidanten zijn meiden)leuk te maken, ze een pleziertje te gunnen, maak ik ze dan lekker op. Op deze manier fleuren ze helemaal op, want welk meisje houd er nou niet van om lekker te tutten met make-up en de haren.

Dus doe ik dit graag met ze. Op deze manier hebben ze als ze weer naar huis mogen ook op beauty niveau wat geleerd en gedaan.

En daar wordt ik nou erg blij van!

Ladies and gents ik ga nu echt slapen. Ik ben bekaf en kan mijn rust heeeeel goed gebruiken.


xoxo, V.

4 reacties:

Kizzy zei

Uitslag? Dat is niet best! Bultjes? Of vlekken?

Je moet even kijken of er 'mica' in je foundation zit. Daar kunnen heel veel mensen niet goed tegen (waaronder mijzelf)...

Van zei

mmmm, ik zal het morgen even bekijken. Ik weet alleen niet zeker of het daadwerkelijk van die foundation komt want in diezelfde tijd ben ik ook begonnen met de gezichtscreme van Chanel Hydramax.
Ik hoop alleen echt dat het door die foundation is gekomen want ik zou het heel erg vinden als ik het door die super heerlijke en dure Chanel creme heb gehad!!!!!

Van zei

PS het zijn bultjes btw

Kizzy zei

Oh, ik hoop niet dat het door je Chanel komt.... Maar dat geloof ik eigenlijk niet. Zal vast die foundation zijn!

Is het inmiddels al weg?

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino