Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

17 jul. 2011

Some fashion: OOTD

Hi ladies,
Eindelijk durf ik het aan om een OOTD te plaatsen. Voor degene die nog niet weten wat OOTD betekend, bij deze; Outfit Of The Day. Afgelopen vrijdag liet de zon zich van zijn betere kant zien en belde vriendlief of ik mij snel wilde klaarmaken omdat hij me kwam ophalen om van het betere weer te genieten. Dit is het dus geworden. Kijk snel verder voor de close-ups van mijn outfit!
Vanwege het mooie weer besloot ik te gaan voor een wat luchtigere katoenen broek, een simpel wit T-shirt, open plateau schoenen en een jasje. Veel komt bij H&M vandaan, ik houd van de basics en de accessoires vandaar.
  • De bloem in het haar, sta ik om bekend, die hoort er gewoon bij. Weet niet meer waar deze knalroze vandaan komt.
  • Beige faux leather jasje: Pimkie, te Amsterdam, was ongeveer €40,00. (ik denk niet dat ze deze nog hebben, want ik heb de jas al een jaar)
  • Witte T-shirt met v-hals: H&M€6,95 
  • Beige high waist broek: H&M, €9,90. (deze broek staat nu in de sale op de website, is er in meerdere kleuren, wil je hem hebben moet je de website goed in de gaten houden)
  • Dunne lichtbruine gevlochten faux-leather riem: Primark €1,50. (ik weet niet of ze die nog hebben want ik heb hem vrij lang al in mijn bezit)

Toen ik deze schoenen voor het eerst op de website van H&M zag, was ik meteen verkocht. Ik wilde ze hebben, maar wilde geen €40,00 gaan betalen voor een schoen van daar. Dat doe ik namelijk nooit, ik wacht altijd totdat de schoenen in de sale gaan en dan koop ik ze. Ik heb altijd wel geluk dat ik mijn maat vind.
  • Plateau schoen vol kleur en leuke bloemen voor: H&M, €19,95. (deze schoenen staan nu in de sale op de website, wil je ze hebben moet je de website goed in de gaten houden) 
Vereist wel enige techniek/kunst/ervaring om op deze soort schoenen te lopen. Probeer kinderkopjes, of omhoog liggende tegels te vermijden. Nou beter gezegd, probeer je te concentreren als je op dit soort schoenen loopt want als je, je voet zwikt kan je lelijk onderuit gaan. En het doet nog eens flink wat pijn. Ik let persoonlijk altijd op waar ik mijn voet neerzet, want ik hoef die schaamte niet erbij. Kijk ook uit met modder of plassen water, want de stof om de plateau heen veeg je namelijk niet zomaar schoon.
En natuurlijk geld bij het dragen van open schoenen en al helemaal in de zomer, (maar eigenlijk altijd) dat je verzorgde voeten en gelakte teen nagels hebt.
Laten we verder kijken naar de accessoires en de tas.
Dit leuke armbandje heb ik van mijn vriend gekregen. Deze heeft hij meegenomen toen hij voor zijn werk op oefening zat in AustraliĆ«. Lief he? Ik ben gek op roze, vandaar hij een met roze stenen heeft meegenomen.
 Deze ketting komt, jawel ook van H&M, ik vond hem zo kitscherig en overdreven. Vandaar ik heb genomen, de sliertjes onder aan het hartje vind ik wel apart. De ketting is in tot. 88cm lang en getest op nikkel. Hij staat in de sale op de website en is er ook in het zilver. Hij kost €2,95.
En ja ik weet dat je geen zilver met goud draagt, maar er staat geen doodstraf op het negeren van deze zogenaamde regel dus doe ik het toch.
Voor degene die het nu nog niet weten, ik ga af en toe lekker recalcitrant tegen de regels in.
Als laatste heb ik deze tas in een nude-roze kleur van leer, met zilverkleurige schakels aan de hengsels. De tas bevat drie ruimtes en je kan er een hoop in kwijt. Ik heb altijd van alles en nog wat bij me, en ik vond de tas mooi passen bij het geheel.
Deze tas heb ik cadeau gehad van mijn schoonmoeder. Zij heeft een knus winkeltje genaamd Yorke Collections in Friesland (Appelmarkt 8, Bolsward) Ze verkoopt aparte tassen, sieraden, en nog veel meer. Zeker de moeite waard om es een kijkje te nemen als je ooit in de buurt bent.

Dit was dan mijn eerste OOTD, ik vond het reuze spannend om te doen, want mijn stijl hoeft niet bij een ander in de smaak te vallen. Als jullie het leuk vinden, zullen we in de toekomst vaker posts over OOTD plaatsten.

Tot de volgende keer,
xoxo, V.

1 reacties:

Linda zei

Je hebt het leuk gedaan!!!

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino