Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

31 okt. 2010

Essence LE Peak; "Fairytale"

Hi peeps, 
Ik lag al in bed om lekker te gaan slapen maar een of andere manier viel ik maar niet in slaap, dus besloot ik na wat gewoel toch maar op te staan.
Even gaan snuffelen op het internet. En waar kom ik achter????


Een volgende Limited Edition (LE)/trend edition van Essence! Deze collectie komt pas rond december 2010/januari 2011 uit, maar zoals het met vele LE van Essence is geweest, komen niet alle collecties ook daadwerkelijk uit in Nederland. Maar dit is echt een mooie collectie, al zeg ik het zelf. ik vind de verpakking echt sweet, mooie pastel kleurtjes.
De LE heet Fairytale, dus in de trend van een sprookje. De verpakking ziet er schattig uit, vlinders, bloemetjes en elfjes. Het grappige vind ik, de komende LE van Catrice heeft nep wimpers en nu brengen ze bij Essence bij de eerstvolgende editie ook nep wimpers uit. Ik weet dat Essence in het verleden ook nep wimpers heeft uitgebracht, begrijp me niet verkeerd. Its just odd...
De kleuren die gebruikt zijn in deze collectie zijn erg zacht van verschillende tinten paars, roze, tot apricot en grijs tot een mooie rood/roze.
Ik zal jullie niet langer in spanning laten wachten!

Oogschaduw:  € 1, 59
Oogpotlood: € 0,99


Eyeliner: €2,29

Nep wimpers met strass sterretjes:  €2,79
Shimmerpowder: € 2,99

Nagellak: € 1,79
Lipgloss€ 1,79
En? Wat vinden jullie van deze LE collectie? Zijn jullie benieuwd? Wat ga je aanschaffen en wat niet? En waarom? Ik ben zelf echt weg van paarse tinten oogschaduw, maar die heb ik al zoveel, dus misschien dat ik alleen die lichtroze/apricot kleur haal en de eyeliners. Die vind ik wel mooi. En misschien de lipglosses en de nep wimpers? Haha
De rest laat ik denk ik aan me voorbij gaan, omdat ik al zoveel van die heb. 
Als ik nu nadenk ben ik misschien toch meer weg van de nu uitkomende LE Metallic Collectie.
Maar ik ben zoals altijd benieuwd!
Nu ga ik wel naar bed!

xoxo, V.


1 reacties:

Anoniem zei

Wowww! Wat een mooie collectie!

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino