Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

31 okt. 2010

Essence Metallics Trend edition & Accessories

Hi Peeps,
Ik heb toch besloten om een stukje te schrijven over de trend edition genaamd "Metallics".
Er is al zoveel over geblogged dat ik besloot het voorbij te laten gaan. Maar bij deze collectie hoort ook een sieraden lijn, dus vandaar.
De make-up collectie heeft drie hele mooie oogschaduw palettes, die je ook nog eens met elkaar kunt matchen. En erg fijn dat elke palette een andere kleur gel eyeliner, nog meer reden voor mezelf om ze alle drie te halen. Tenminste als de collectie niet uitverkocht is voor ik erbij kan hahah!Het kwastje wat ze bij de collectie hebben uitgebracht ziet er ook redelijk okay uit als ik de foto's mag geloven. Deze is dus erg handig voor de gel eyeliner.
De jumbo eyeshadow potloden hebben naar mijn mening iets weg van "NYX jumbo pencils". Zou je ze dan kunnen gebruiken als base voor je oogschaduw, waardoor de kleuren veel intenser uitkomen en langer blijven zitten. Ik raad zelf aan om een duurdere eyeshadow primer, uit eigen ervaring weet ik dat dit goed werkt. Een spray Fix+ en je bent verzekerd van langdurige mooie make-up.
Ik denk zelf dat ik de lipsticks aan me voorbij zal laten gaan want ik zie mezelf niet rondlopen met grijsblauwe lippen. Sommige trends moet je soms echt aan je voorbij laten gaan, maar wie weet...
Quatro Oogschaduw en Gel eyeliner € 3,49
Gel eyeliner oogpenseeltje:  €0,99
Jumbo eyeshadow potloden:  €1,79
Lipstick:  €1,99
De nagellakjes zien er alle vier super uit, ik heb het over de vier die magnetisch zijn, de zwarte nagellak die is niet magnetisch. Met het nagellak magneetje kan je over de pas gelakte nagels gaan om "figuurtjes/designs" te maken. Ik denk dat er kleurdeeltjes in zitten die magnetisch geladen zijn, (+ en -) en die trekken mekaar aan waardoor je dus die design op je nagels krijgt.
Ik vind het super dat Essence dit in hun collectie uit brengt. Hopelijk komen ze in de toekomst met nog meer magnetic kleuren!
Nagellakjes:  €1,99


Nagellak magneetje: €1,49
De shimmer spray, hebben ze al een keer of meer? uitgebracht. Ik heb er zelf nog een liggen van de Bohemian collectie. Dus deze laat ik me voorbij gaan.
Hair&body shimmer spray: €2,99
Laten we een kijkje nemen bij de sieraden collectie:

Nou ik ben echt benieuwd over deze collectie. Morgen na mijn werk meteen kijken of die al in de schappen ligt. Bij mij liggen de collecties best wel snel in de schappen bij Kruitvat.
Ik doe mijn uiterste best om ze zodra ze er liggen, in handen te hebben!
I promise.

Tot snel,
xoxo, V.

2 reacties:

sofie zei

die magnetische nagellak lijkt me zo cool!
x

Van zei

Ja! Ik ben daar ook zeker benieuwd naar.
Ik ga mezelf niet teveel gek maken, want t zou een teleurstelling zijn als het tegen valt :(

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino