Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

18 okt. 2010

Primark Clothing Haul!

Hi peeps!
Even een stukje wat totaal niet over make-up gaat. Dit keer een fashion blog!


Afgelopen weekend ben ik samen met mijn vriendinnen naar de Primark geweest. Ik ben al een poos bekend met deze winkel, sommigen vinden er niets aan en anderen zijn laaiend enthousiast.


De kleding ziet er leuk uit, en is vaak een kopie van een topstuk uit een groot fashion merk.
Ze hebben er echt heel leuke dingen tussen hangen, sommigen zijn ook minder, maar dat heb je overal.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd wel geluk heb met erg leuke kledingstukken of schoenen, of beddegoed, handdoeken, kadootjes, sieraden en andere dingen. Je zou kunnen zeggen dat ze van bijna alle markten thuis zijn.


En het mooie ervan vind ik dat je een leuk item op de kop kan tikken voor echt weinig poen.
En dan kan het gebeuren dat je 100,- hebt uitgegeven, maar je gaat met een of meerdere zakken vol naar buiten.Ik zeg altijd je moet weten te shoppen, check de magazines voor ideeen, struin het internet af en maak in je hoofd een of meerdere plaatjes van wat je graag wilt hebben. En natuurlijk wat je ook wel staat! Want niet alles wat in de mode is, past dan ook bij jou.


Primark is elke dag van de week en eigenlijk elk moment van de dag dat ze open zijn druk, vol, warm en er zijn een boel mensen die het leuk vinden om met mega grote kinderwagens (al dan niet met een kind erin, of volgestouwd met inkopen!!) die de kostbare ruimte innemen en ook nog eens over je tenen rijden of tegen je enkels rammen. Heel naar mensen!


Ik zal even wat tips geven zodat het shoppen in Primark leuk is en blijft.

  1. Primark is altijd druk, maar ga bv maandagochtend zodra ze open zijn, of wat ik doe op de woensdag en dan lekker voor 12:00PM. Ik heb altijd het gevoel dat het dan iets minder druk en vol is. En de winkel is dan nog niet zo overhoop gehaald door de grijpgrage handjes van de shoppende dames én heren.
  2. Een heeeeeel belangrijk punt; hoe ga je gekleed naar de Primark? Zoals ik al vertelde het is warm en druk, als je dan een dikke jas, paraplu, sjaal, grote volle tas en weet ik wat nog meer draagt zal het shoppen al heel snel uitkeren in een disaster! Laat me je dat maar snel vertellen! Alle spullen die je wilt kopen/passen die doe je in een mandje die je mag gebruiken in de winkel. Het word al gauw zwaar! Dus ik raad aan om zo min mogelijk poespas aan en om je lijf te hebben.  Als ik er naar toe ga heb ik meestal een legging of wat dikkere mallot aan met een tuniek of makkelijk uittrekbaar jurkje/lange trui. En een klein tasje met alleen geld/pinpas en telefoon, of dat er zakken zijn aan mijn kleding en dat ik het daarin stop. Zo kan je makkelijker manoeuvreren en houd je het langer vol en blijft het voor jezelf en anderen om je heen leuk in de Primark.
  3.  De rij naar de pashokjes. Deze is altijd lang en dat is zonde van je tijd, want straks moet je ook nog es als je pech hebt (wat vaak zo is) in de rij staan voor de kassa. Vandaar dat je makkelijke kleding aan moet doen zodat je snel in een hoekje je tuniek uit kan doen (daaronder heb je een strak ondershirtje aan of iets dergelijks) Zo vermijd je stress en ergernis en blijft het shoppen in de Primark voor jou en mensen om je heen leuk.
  4. Plan om je dagje shoppen in Primark nog wat anders, ga bv lekker eten met je vriendinnen in La Place of de Hema, of McDonalds, er is zoveel keus dus maak er wat leuks van! 
  5. En wees aardig voor de mensen die daar werken, als iets niet past of zo, zet het terug op de plek waar je het hebt gepakt. Ik hoor vaak dat Primark zo rommelig is en dat het een warboel is daarbinnen. Dat klopt, maar dat komt omdat de mensen om zich heen grijpen en kleding of schoenen of andere spullen gewoon om de grond gooien/laten vallen en deze niet oprapen. Dat is zooooo vervelend, voor ons maar al helemaal voor het personeel. Ik ga ervan uit dat je bent opgevoed thuis en dat je thuis ook niet met alles smijt op de grond en dat een ander achter jou loopt om je troep op te ruimen. Dus doe het ergens anders ook niet. Het is toch lullig als je eindelijk je maat vind van dat leuke jurkje of shirtje en er zit een enorme voetafdruk op of erger een scheur of make-up vlekken. Dan baal je. Dus wees netjes, zo hou je het leuk voor jezelf en de andere mensen die shoppen in Primark.
Nou dat zijn dus een beetje mijn tips om een dagje shoppen in Primark leuk te houden.

Ik heb dus van het weekend het een en ander gekocht, een paar schoenen, een chic uitziend jurkje, een rokje met bretels, een rood jurkje met lange mouwen, een zwart chic jumpsuit, een schattig broekpakje met een dierenmotief op, wat basics, sieraden, en nog wat andere kledingstukken.

Fotos zal ik zo maken, mijn toestel is even aan het opladen. 
Primark heeft leuke items, het is aan jou om goed te zoeken en te slagen!

xoxo, V.

3 reacties:

Daughters Of Arcadia zei

haahahaha! heb met veel plezier je blog zitten lezen. Aangezien we vaak genoeg met z'n tweetjes Primark onveilig hebben gemaakt. Blijf schrijven heh!!!!
XOXO

Kizzy zei

Goeie tips!

Ik ben er zelf ook vaak geweest, dus ik weet hoe 't is! (horror!)

Van zei

Graag gedaan!

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino