Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

9 nov. 2010

Essence Metallics TE swatches!!

Hey!!
Hier heb ik dan de beloofde swatches en foto's van de collectie; Metallics!
De oogschaduw palettes
Ik ben zeer tevreden over de kleurtjes, ze zijn echt mooi en smeren lekker uit! Erg goed gepigmenteerd. Ik heb echt moeten wrijven met make-up remover om de swatches van mijn arm te krijgen. Komt waarschijnlijk ook wel door de primer die ik heb gebruikt:

De swatches (ik heb als primer UDPP gebruikt voor het maken van de oogschaduw swatches):De Jumbo Pencils
Glijden fijn over je huid en zijn zeer gepigmenteerd!!:

De Swatches:Het Penseeltje
Mooi kwastje, smeert fijn als je de gel liner gaat gebruiken, je kan een brede streep trekken of een dun streepje, hangt helemaal af of je het penseeltje plat houd dus met de brede kant op de huid, of met de zijkant:

De nagellakjes:

Het magneetje!!
Handig om de beschrijving door te nemen als je hier niet mee bekend bent, op het net zijn er al enige foto's van hoe het eruit zal zien. Het gaat hier zoals ik heb begrepen niet om een speciaal magneetje, je zou ook een ijskast-magneet kunnen gebruiken, als het maar geen scherpe randjes heeft. Dus als die op is wordt niet wanhopig! Bij de een euro shops verkopen ze van die ijskast magneetjes dus check daar ook. Ik heb in ieder geval de beschrijving erbij gedaan voor als je slaagt:

De lipstick:
Hij smeert lekker over je lippen en hij ruikt echt lekker, ik heb zowaar zin om me lipjes op te eten!! Er zitten heel kleine gouden glittertjes erin, dit is niet storend! Het ziet er niet uit als echt een lipstick, als je meer dekking gewend bent. Dan heeft het meer weg van een lipgloss/balm. Maar hij is zeker de mooiste van de drie als je het mij vraagt.

lippen naturellippen met de Iron Godessnou dit was het dus, ik ben vergeten dat ik de shimmerspray ook heb gekocht. Die heb ik niet op de foto gezet, ben er niet helemaal om ver geblazen van. Ik heb het uitgeprobeerd, de shimmer erin is niet overdreven, maar hij blijft niet lang zitten. Het kan misschien omdat ik het op me hand heb gebruikt, en dat het daarom niet echt bleef zitten. 

Ik vind de consistentie van de oogschaduws bij het swatches okay, het brokkelt niet. Dit heb ik wel meegemaakt bij vorige oogschaduws van Essence. Het lijkt toch wat meer poeder/crème achtig. Maar ik kan me ook wel vergissen. Ik zal ze toch wat meer moeten gebruiken en dan het liefst op de oogleden om zo een gegronde mening en ervaring over uit te spreken.
Ik ben benieuwd wat jullie hebben gekocht, is het op? Ik kan me voorstellen dat het rap gaat met deze collectie, omdat er zoveel over is gespeculeerd op het internet.
De nagellakjes heb ik niet voor jullie geswatched omdat ik als verpleegkundige mijn nagels niet mag lakken en ik geen nagellak remover in huis heb (erg he?) Check bij anderen die de nagellakjes wel geswatched hebben. 

Nou ik ben eccccchhht benieuwd naar jullie ervaring en wat je allemaal gekocht hebt als het überhaupt nog in de schappen ligt!!!!

xoxo, V. 1 reacties:

Anoniem zei

Toch maar es naar deze collectie gaan kijken!!! je hebt me nu wel enthousiast gemaakt!

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino