Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

13 nov. 2010

Urban Decay's "The Black palette"

Hi peeps,


Ik heb vandaag The Black palette van Urban Decay gekocht. De beroemde en zeer gewilde Naked Palette was al uitverkocht bij de Sephora en de medewerkster kon niet met zekerheid vertellen of de palettes weer zouden uitkomen of niet. Ik ben in ieder geval op de wachtlijst geplaatst en dan zullen we zien...Nou, ik heb dus als troost een ander palette van UD meegenomen, zoals de naam al zegt, black. Het zijn 6 donkere kleur oogschaduws.
Zoals ze de palette zelf beschrijven; 
"Eyeshadow dipped in black. Dangerous sparkly-shift jewel tones, plus a sooty matte black shadow assure your place in rock star history."


Je krijgt er een mini primer potion bij in de kleur "Eden", en het oogpotlood 24/7 Glide on Eye pencil in de kleur "Zero", dat is het zwarte oogpotlood van dit merk waar je vele youtube guru's vol lof over hoort praten. Ik ken het zelf nog niet, wel van horen zeggen, maar ik weet nog niet wat ik ervan vind. Zodra ik het heb uitgeprobeerd, zal ik mijn mening en ervaring hierover plaatsen.


Met dit palette kan je echt prachtige smokey eyes maken! Het palette bevat een grote spiegel aan be binnenkant, erg handig voor als je je oogschaduw snel moet bijwerken of gewoon jezelf even wilt bekijken! :) Een kleine verpakking die in elke tas past!
Ik zal de kleuren een voor een doornemen:
"Black Dog"; een diepzwarte matte oogschaduw
"Barracuda";  een zwart-grijzige shimmer oogschaduw 
"Jet"; een zwart-paarse shimmer oogschaduw
"Sabbath"; een zwart-blauwe shimmer oogschaduw
"Cobra"; een zwart-gouden shimmer oogschaduw
"Libertine"; een zwart-groene (emerald) shimmer oogschaduw
Zoals ze in de beschrijving van dit palette ook zeggen de oogschaduw kleuren zijn gedipped in het zwart. 
Als je niet zo van donkere kleurtjes bent zou ik je dit palette niet aanraden, want daar draait het immers om, ik bedoel ze noemen het niet voor niets The Black Palette!


De mini primer potion die erbij geleverd word is dus niet de "originele" kleur. Het is geen nep, dat bedoel ik niet, maar het is de (laat ik maar zeggen) beige variant. Je hebt naast deze twee ook nog een shimmer/glans variant; "Sin".
Mijn foto's zijn dit keer erg slecht uitgekomen vind ik zelf. Ik hoop dat ik eind van de maand een echt goede camera kan aanschaffen, want het is echt vervelend als ik slechte foto's moet plaatsen.Zoals je kunt zien zijn de kleuren van de oogschaduws op foto 2 heel anders dan op foto 3. Dit valt in het echt reuze mee. Foto 3 is met een flits gemaakt waardoor de kleuren bleekjes eruit zien. Ze lijken meer op de kleuren die je ziet op foto 2. Dus houd je meer aan die foto. Please forgive me for the baaad quality!!
Ik heb dit keer geen swatches gemaakt, omdat ik nog niet weet wat ik met dit palette wil gaan doen. Of ik het zelf houd, of weg doe in een winactie of iets dergelijks.
dit is een wat betere foto waarbij de kleuren meer tot hun recht komen!

Wat vind jij van dit palette? Er liggen nog een aantal van deze bij de Sephora in Rotterdam, er geld momenteel een korting van liefst 15%, dus je betaalt geen 35, maar 29,75!
Als je enthousiast bent geworden over dit palette zou ik zeggen haast je, want ze gaan als warme broodjes over de toonbank!
Zodra ik meer info heb dat er een nieuwe lading binnen komt bij de Sephora, horen jullie het als eerste!

xoxo, V.

2 reacties:

pascalle zei

super pallete! Hoe doe jij dat trouwens? Een link met read more ofzo? want dat lukt mij niet? :$
alvast bedankt!

Van zei

Hai! Zoals ik al zei, als je em wilt hebben moet je er snel bij zijn!!!
Voor die readmore links: ga naar www.linkwithin.com
daar leggen ze je uit hoe dat moet!
leuke blogs hebben jullie!
xoxo, V.

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino