Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!
Follow Make-up and More

2 feb 2011

Essence "Whoom! Boooom!!!" Trend Edition preview




Hi ladies,
ik heb hier voor jullie weer een preview van de nieuwste Essence TE collectie, genaamd "Whoom! Boooom!!!" De collectie vind ik qua verpakking iets weghebben van de nieuwste LE collectie van M.A.C's Wonderwoman, dus puur het comic gevoel! 
Ze knallen letterlijk het lente seizoen binnen en is verkrijgbaar in maart en april 2011, uitsluitend te koop in de Kruitvat.

Wat Essence zegt over deze collectie: 
"Laat de donkere koude winter achter zich met een regenboog aan kleuren. De extravagante producten en bijzondere designs doen je denken aan één van de meest populaire kunstgenres, pop art! De expressieve kleuren van de nieuwe essence whoom! boooom!!! collectie geven je genoeg inspiratie voor creatieve looks. Voor het feest van het jaar of een dagje lekker shoppen met je beste vriendin, met essence whoom! boooom!!! heb je alles in huis om een trendy pop-art look te creëren. Felle kleuren worden moeiteloos gecombineerd met zwarte en grijze tinten, als een kunstwerk van Roy Lichtenstein of Andy Warhol.
Je gezicht wordt een schildersdoek!"
Genoeg gepraat over van alles, op naar de foto's! Om de foto's beter te zien, klik ze maar aan!
essence whoom! boooom!!! mono eyeshadow
De nieuwe mono oogschaduwtinten zijn kleurrijk, intens en expressief! Of je nu de groene, paarse, roze of zandkleurige kleur kiest, deze hooggepigmenteerde oogschaduws laten je ogen intens schitteren. Draag alleen de mono oogschaduw of combineer deze met een andere felle kleur en je hebt binnen no time een schitterende oogmake-up. Verkrijgbaar in 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art en 04 roy’s red.
Consumentenadviesprijs €1,59.
Essence heeft het over hooggepigmenteerde oogschaduws, kleurrijk, intens en expressief. Mijn ervaring met de oogschaduws van Essence is dat de oogschaduws vaak niet echt gepigmenteerd zijn, meestal aan de poederige kant en binnen no time niet zichbaar meer zijn op je oogleden. Wie weet hebben ze de formules veranderd en is de pigmentatie werkelijk om van naar huis te schrijven, dus ik ben wel benieuwd.


essence whoom! boooom!!! cream eyeliner palette
Het crème eyeliner palet met vier spectaculaire kleuren, is een kleurrijke musthave voor een unieke look. Dankzij zijn zachte textuur en de mini-brush teken je gemakkelijk een perfect lijntje rond de ogen dat langdurig blijft zitten. Verkrijgbaar in 01 kawoom.
Consumentenadviesprijs €2,99. 
Herinneren jullie je de gelliner nog van de Denim collectie? Er waren gemixte reviews hiervan op vele beauty blogs. Ik vond het persoonlijk prettig werken en vind 3,- geen geld voor 4 kleuren cream eyeliners. En als het niets waard is als liner, ga ik ermee aan de slag als basis voor de oogschaduws. Wie weet is dat wel een goede!
essence whoom! boooom!!!! colour changing lipgloss
Zelfs Marilyn Monroe zou sprakeloos zijn geweest... met deze buitengewone lipgloss zijn je lippen verzekerd van de perfecte look. Je hoeft niemand te vertellen hoe je je voelt, ze kunnen het zo van je lippen aflezen! De kleur van de lipgloss veranderd van paars naar roze of van oranje tot fuchsia, afhankelijk van je mood!!! Verkrijgbaar in 01 marilyn en 02 roy's red.
Consumentenadviesprijs €1,99.
Mmm, deze lipglossjes zullen dus van kleur veranderen, afhankelijk van je mood?Ik ben benieuwd of dit in het echt ook zo is en hoe lang dit duurt...
essence whoom! boooom!!! nail polish
Zeg vaarwel tegen de grijze wintermaanden met deze vier felle nagellakkleuren. 
De ultieme eyecatchers maken zelfs Andy Warhol jaloers! Verkrijgbaar in 01 chacalaca, 02 andy, you’re a star, 03 you’ve got the art en 04 roy’s red.
Consumentenadviesprijs €1,79.
De nagellakjes laat ik aan me voorbij gaan.
essence whoom! boooom!!! mini nail files
deze eye-catcher is zoveel meer dan een nagelvijl - de nieuwe mini nagelvijlen zijn erg handig als je uit gaat of onderweg bent. Deze on-the-go nagelvijlen, in kleurrijk pop art ontwerp, zitten verpakt in een beschermend hoesje. Om altijd verzekerd te zijn van goed verzorgde nagels, op elk moment van de dag.  Verkrijgbaar in 01 POW WOW.
Consumentenadviesprijs €1,59.
Hier wordt ik blij van! Er is altijd wel een nagel, die gechipped is, of er zit net een haakje. Ik vind het fijn dat de nagelvijltjes in een doosje zitten, zo voorkom je dat je op alle andere spullen in je tas/make-up tasje krassen komen te zitten. En het is wel een kek doosje!
essence whoom! boooom!!! nail sticker
Laat je nagels voor zichzelf spreken! Dat is het motto van de nieuwe, zelfklevende nagel stickers. Hilarische tekstballonnen en coole plaatjes geven je nagels de ultieme finishing touch in pop art stijl! Plak ze simpelweg op je nagels en deel je pop art met de rest van de wereld. Verkrijgbaar in hey ya!
Consumentenadviesprijs €0,99.
Nagelstickers are just not my thing. Meer heb ik niet te zeggen hierover :)
En wat vinden jullie van deze collectie? Spreekt het je aan of juist niet? Zijn er artikelen die je wel wilt? Ik denk zelf dat ik ga voor de eyeliner palette en de oogschaduws. En het doosje met de nagelvijltjes. Altijd handig en kost geen drol. 

xoxo, V 

0 reacties:

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino