Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

23 nov. 2010

Make-up haul (review) & oordeel H&M Lanvin Collectie

Hi!
Net terug uit de stad, gelukkig op tijd thuis en droog, want het begon net te spetteren toen ik mijn fiets op slot deed. Ik ben wezen neuzen in de Kruitvat, bij de make-up rekken van Essence en Catrice. De kruitvat heeft nu een actie, ALLE make-up krijg je korting;
1 product 25%
2 producten 30%
3 producten 35%
Dus combineer en sla je slag!
Van Essence heb ik van de Colour & shine oogschaduws 01 Fabulous, (een shiney donker bruine kleur) 05 Pretty Rockin' (shiney zwarte kleur) per stuk 2,79

en een Metalic glam eyeliner in de kleur  06 Pinkadalic (de naam zegt het al metal-pink)gekocht, per stuk 2,29.
Van Catrice uit de LE Glamourama de oogschaduw C01 Mirror, Mirror... , (een metal/glans zilveren kleur) een lipgloss 020 Life's a stage (een mooie zachte roze) per stuk 2,79
en een oogschaduw kwast om mee te faden/bleden die gebruikt kan worden voor zowel natte als droge als compacte oogschaduw als pigment  oogschaduw, á 3,79.
Daarna ging ik richting Douglass voor de M.A.C. collectie a Tartan Tale. Och wat word ik altijd blij als ik binnen kom bij de Douglass en voor de M.A.C counter sta. Ik zou alles willen hebben. Maar ik kwam specifiek voor de kwasten setjes. Nou voor één in speciaal. Wat ik zo mooi vind aan deze collecties is dat je voor echt heel weinig geld een aantal goede en degelijke kwasten kan kopen voor zeer weinig als je het vergelijkt met wat je betaald voor een kwast.
het zijn dan welliswaar travelsize kwasten, maar ze zijn nog even goed. De kwasten setjes bestaan uit 5 kwasten en er zijn drie setjes.
Ik heb de "a lady and her tricks buff and line brush collection" gekocht, kost 55,00.
Het setje bevat de
  • 187SE stippling brush, dit is een multi purpose kwast! Je kan het gebruiken voor je foundation, poeder, blush op te doen.
  • 168SE angled contour brush, een kwast om blush op te doen, maar ook om de wangen/gezicht mee te contouren (natuurlijke vormen te benadrukken)
  • 252SE largde shader brush, een kwast die bestemd is om oogschaduw zogenaamd in een keer over je hele ooglid te krijgen, maar die eigenlijk zeer onhandig is en door vele niet echt gewaardeerd word. Ik ga hem denk ik meerendeels gebruiken op kleinere delen te contouren, of om concealer op te brengen.
  • 219SE pencil brush, een kwast om oogschaduw met precisie op te brengen in je arcadeboog en langs je wimperrand. De vorm (beetje in een bolle punt als een potlood vandaar de naam) hoe de haartjes van deze kwast geknipt zijn maakt dat je met precisie kan werken. Dit is een heel handige kwast om te bezitten bij het maken van een mooie smokey eye!!
  • 209SE eyeliner brush, een kwast met een fijne dunne punt speciaal gemaakt om te gebruiken voor het opdoen van eyeliner, of het nou gaat om vloeibare of gel eyeliner. Ik vind persoonlijk de schuine eyeliner kwast toch beter, dus moet ik een andere taak zoeken voor deze kwast, of hem weg doen.
Verder heb ik omdat de visagist me liet zien ook nog eens een pracht!!! van een oogpotlood gekocht;  de Pearlglide Intense Eyeliner in de kleur "Undercurrent", kost 15,00.
Een prachtig donker groene kleur met glinstertjes erin! hij glijd zo fijn over je huid, dus de naar Pearlglide is echt niet gelogen! Je kan hem combineren met de pigment "Teal", en krijgt zo een heel mooie groen/blauwige smokey eye!
Ik heb nog veel meer gezien dat ik wilde halen, maar heb het even hierbij gelaten, want ik MOET mezelf een klein beetje in toom houden! Dit loopt anders de spuigaten uit hahaha.
Nou nadat ik mijn nieuwe make-up spulletjes in ontvangst nam liep ik door naar de H&M, ik wilde tch even kijken of er nog wat over was van de collectie van Lanvin. En dat was zo. Wat een DRAMA, wat een vreselijk afschuwelijke collectie! Lelijk afgewerkte jurken, overal raffels eraan, echt niet mooi. Ik vraag me echt af of dat de bedoeling was? Of dat ze ala Project Catwalk in tijdsnood kwamen en de jurken maar halfjes hebben afgewerkt. De zomen waren echt te ordinair voor woorden.
En dat je daarvoor dan 200,- kan neertellen? Nou geef mij die 200,- maar en ik ga er make-up en andere beauty artikelen mee kopen, want dit was echt 100 keer niks! 
Foei Lanvin, foei!
Om mezelf te kalmeren van de lelijke invloeden en toch positief naar huis te gaan besloot ik nog een kijkje te nemen bij Sephora in de V&D. Ik hoopte dat ze de UD Naked Palette weer ontvangen, maar dat was niet het geval. Wel zag echt prachtige oogpotloden, maar daar had ik geen behoefte aan. Ik wil dit palette niet omdat iedereen het erover heeft, en dat men zo gek wordt van dit palette. Ik wil het omdat ik het echt erg mooie kleuren vind, je kan er zoveel kanten mee op en de textuur van de oogschaduws van UD is gewoon goed. De prijs is ook redelijk als je het vergelijkt met andere merken. Dus zowel prijs als kwaliteit is het gewoon een perfecte palette om te hebben.
Afijn toen liet een medewerkster mij een prachtig klein palettje zien van Too Faced (TF), de Natural Eye, een palette met 9 oogschaduw kleuren, 6 kleine en drie grote pans.

Verder zit er een oogschaduwkwastje bij en krijg je ook nog een drietal kaartjes die je uitleggen hoe je een bepaalde ooglook kan maken, een dag look, een klassieke look en een fashion look.
Mocht je de Naked palette net als mij dit keer zijn misgelopen, is dit echt een aanrader. Er zitten prachtige natural kleuren in en de kwaliteit is subliem, prijs 40,00 je krijgt 25% korting en betaald uiteindelijk 30,00! Koopje dus!


bron: pinksith
Heb je wat van de M.A.C LE a Tartan tale gekocht? Zo ja wat? Ik kan de kwastenset echt aanraden, 5 kwasten in een mooi tasje voor 55,- euro is geen geld als je weet dat je voor een normal size kwast tussen de 25 en 45 euro betaald. Reken zelf maar uit!
De UD Naked palette is tot zover ik weet overal uitverkocht. Hij zal wel weer komen??, maar wanneer weet ik niet. Als je jezelf wilt trakteren om wat voor reden dan ook en je baalt dat je de Naked palette bent misgelopen zou ik zeggen neem een kijkje bij Sephora en check de Natural palette van TF uit, maak swatches ervan op je arm en bekijk het. Naar mijn idee zeker een aanrader als je kijkt naar aparte "naked/naturel" kleurtjes, goede pigmentatie, waar voor je geld.


xoxo, V.

4 reacties:

Anoniem zei

Woooooowwwww! Dat palette van Tooface, die is mooi zeg!
Dat word rennen naar sehora. Welke sephora ben je geweest als ik vragen mag?

Daughters Of Arcadia zei

Hey chick,
ik was in een super sjaggie bui. Zag dat je weer een blog had geschreven. Was erg leuk om t te lezen. En fijn te weten dat de Lanvin collectie BS is. hahahahah.
Keep on blogging heh.

Kizzy zei

Ik word helemaal blij van deze blog!

Hebbuh, hebbuh, hebbuh! :-D

Van zei

@ Anonymous haha, ren voorzichtig want het weer maakt de grond glad haha! Ik ga altijd naar de Sephora in Rotterdam, het is misschien handig als je lid word van mijn blog dan kan ik je persoonlijk beantwoorde, Anonymous vind ik zo onpersoonlijk. maar het is geen must!
@ DoA Lanvin for H&M is shitty, begin er niet aan.
@ Kizzy hebbe hebbe, ja ik ken dat gevoel. Hoe ik het ook bedwing het lukt niet!!!

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino