Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

8 mei 2011

Happy Mothersday!

Hi ladies,
Ik wens alle moeders, en Make-up and More's lezeressen en lezers hun moeders een fijne moederdag.
Niet om het commerciële, maar puur een dag om extra stil te staan bij het feit dat we blij zijn met onze moeders. Mijn moeder woont helaas niet heel dicht bij mij in de buurt. Ik moet echt op het vliegtuig stappen om haar op te zoeken.
Daarom, als je een moeder hebt die in de buurt woont. Geef haar een extra knuffel of iets dergelijks. En voor degene die het geluk niet hebben gehad met een goede/lieve moeder, zorg ervoor dat jij in de toekomst mocht het zover komen dat je ook moeder wordt, wel het goede voorbeeld kan zijn en zal geven.
Voor degenen onder ons die hun moeder nooit gekend hebben, zet anders een ander iemand diet dicht bij je staat extra in het zonnetje vandaag!
En ik zal niet cliché doen en zeggen; Ja maar elke dag is moederdag en ditte en datte. Want hoevaak bedanken wij onze moeders echt? Hoevaak laat je, je moeder blijken dat je haar dankbaar bent voor het leven dat ze je geschonken heeft, voor de opvoeding die ze je gegeven heeft. Voor alles wat ze tot nu toe voor je heeft gedaan?
Je hoeft niet mee te gaan in de stroming dat je het allergrootste cadeau moet kopen, of dat je er een groot feest van moet maken wat honderden euro's gaat kosten.
Een zelf geplukte bos bloemen, of zelf gebakken taart of verzin het maar, dat zal moeders wel waarderen.
Het gaat om het gebaar wat je maakt en haar op haar dag extra eraan te herinneren dat je van haar houd en haar dankbaar bent voor alles.
Tot de volgende keer,
xoxo, V.

0 reacties:

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino