Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

2 sep. 2011

Bedankt en tot hier...

Hi ladies,
Gisteren is de website dan uiteindelijk online gegaan. Op het laatste moment nog een hoop wat ineens mis was. Toch niet naar me smaak, gefrustreerd door het niet te snappen, te weinig slaap en te goed te willen hebben. Maar het is gelukt om online te staan.
Klik hier om naar Make-upandMore.nl te gaan. We hebben een winactie online gegooid. Om meteen naar de post van de winactie te gaan klik hier.
Wil je weten wat er te winnen valt dan moet je toch even gaan kijken hahaha :) Het zou natuurlijk leuk zijn als je daar een berichtje achterlaat wat je van de website vind en op en aanmerkingen zijn altijd welkom!

Deze post zal dus de laatste zijn hier, want vanaf nu komen alle nieuwe posts die jullie hier altijd lazen op Make-upandMore.nl
Ik wil jullie namens ons beide bedanken voor jullie bezoek hier, de interactie en het plezier wat jullie geven om nog meer doen voor de posts. Om eruit te halen wat te halen valt, zodat de posts die online komen ook naar een ieders wens is. Alle lieve woorden en begrip op de momenten dat het even niet mee zat met zieken en sterfgevallen in de familie of gewoon als het even niet mee zat en er geen nieuwe post online kwam. Dat heeft altijd een fijn gevoel gegeven.
Nogmaals bedankt lieve meiden! En nu mag ik jullie meenemen naar de volgende afslag die Make-upandMore nu gaat nemen met het eigen domein.
Tot daar dan!

xoxo, V.
Bron foto's: Google

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino