Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

21 dec. 2010

Mijn Urban Decay Naked Palette


Hi ladies,
ik had jullie verteld dat ik eindelijk de blije eigenaresse ben geworden van het welbegeerde Naked palette van UD.

Eerst dacht ik van, ik zet geen foto's ofzo ervan online omdat dit palette zo uitgemolken is op elke site en op youtube. Maar na lang denken ben ik tot het besluit gekomen om wel foto's te plaatsen van mijn palette op mijn site. Het hoort er gewoon bij. :)
Ik stond al een hele poos op een wachtlijst bij Sephora en ging bijna elke week wel even langs om te kijken of die er al was. Tot ik vorige week gebeld werd met het fantastische nieuws dat mijn palette klaar lag! Ik sprong een gat in de lucht en wilde er meteen naar toe, maar zat op dat moment tot 23:00 op me werk, dus zou ik moeten wachten tot de volgende dag, na mijn dagdienst.
Nou dus hier foto's van mijn Naked Palette:

Van links naar rechts: Virgin, Sin, Naked

Van links naar rechts: Sidecar, Buck, Half Baked

Van links naar rechts: Hustle, Creep, Gunmetal


24/7 Glide-on eyepencil in de kleur Zero
24/7 Glide-on eyepencil in de kleur Whiskey

UDPP in de kleur Original
Ik heb het palette nog niet gebruikt, want ik moest er nog foto's van schieten en dat is nu dus gebeurt. Ik wil met de kerstdagen gaan experimenteren met alle kleurtjes. In een vorig artikel heb ik het gehad over een ander palette van Urban Decay; The Black Palette. Klik hier voor het artikel.

Van de week heb ik die voor het eerst gebruikt, en daar komt wel binnenkort een review over. Maar ik moet zeggen dat ik echt tevreden ben over Urban Decay, hun oogschaduw is zeer gepimenteerd en blijft lang zitten, met of zonder de Primer Potion en de oogschaduw blijft ook op zijn plek zitten, de hele avond!
Ik ben erg blij dat ik dit palette heb aangeschaft, omdat ik ervan uit ga dat het net zo goed is als The Black Book van UD.
EN ik ben eigenlijk nog geen negatieve verhalen over dit palette tegen gekomen.

Wat mij wel opviel, was dat het palette in mijn verbeeltenis veel groter leek dan in het echt. Of ze hebben hem kleiner gemaakt om aan alle vraag te kunnen voldoen? I don't know. Of ik had het gewoon  veel groter gemaakt in mijn fantasie dan dat het in de realiteit is.
Maakt niet uit.
En ik ben op een idee gekomen! Als je steeds maar net mis grijpt voor dit palette en je wilt hem heel graag hebben. Dan zou ik gewoon de pigmenten/eyeshadow powders kopen in de kleuren die in het palette zitten en dan zelf je oogschaduws "pressen". En zo kun je je eigen palette maken! Voor instructies hoe van pigmenten zelf oogschaduw te pressen kan je op Youtube een heleboel filmpjes vinden. Binnenkort zal ik zelf een filmpje maken en online plaatsen en dan laat ik wel zien hoe het kan.

Nou ik ga het hierbij laten. Ik heb nog een artikel van het Too Faced Neutral eye palette wat ik moet afronden, die zit in ieder geval voor jullie in het verschiet! Het heeft flink wat van het Naked Palette van UD.

Als jullie toch swatches willen van het palette dan hoor ik het graag, maar je kan op google gewoon "swatches urban decay naked palette" intoetsen en dan afbeeldingen aanvinken en krijg je zo een reeks aan dames die mij voor zijn gegaan met swatches!
Heb jij het palette al? of wacht je er nog steeds vol verwachting op?
Laat het weten, ik ben benieuwd!

xoxo, V.

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino