Make-up, Beauty and fashion.
Like it, Love it, Want it, Get it!

1 mrt. 2011

Tip tegen koude voeten!

Hi ladies,
Ik heb altijd maar dan ook altijd last van koude voeten. Vreselijk, als je er last van hebt weet je waar ik over praat!
Of het nou zomer of winter is ik heb er altijd last van. In de zomer niet elke dag, maar wel geregeld. En in de winter och, dan is het 24 uur per dag, tenzij ik een warme kruik in bed heb waar ik me voeten lekker tegen aan kan opwarmen. Wat is nou naarder als je eigen kouwe kakken die je tegen je lijf aan krijgt, vreselijk!

Nou had ik ergens een advertentie gezien of was het gelezen, over een voetencrème van Hasnaplast; Warme voeten.


Op hun website kan je er meer over lezen.
De crème komt in een tube met een inhoud van 75ml. De crème is wit van kleur en heeft een zachte geur.
De crème smeer je op je schoon gewassen voeten, masseer het lekker in. Je zal merken dat de crème snel intrekt en je voeten werken een gehydrateerd gevoel geeft. Het smeren hoeft niet bij je voeten alleen te blijven. Ik smeer het zelf tot half boven mijn voeten, dus op een stukje been. Want ook die zijn koud.
En poosje nadat ik me voeten heb ingesmeerd voel ik ze warm worden. Het is bij mij geen kwestie van minuten, maar ongeveer een 20 tot 30 minuten voordat ik ze daadwerkelijk warm voel worden. Dat gevoel is heerlijk! Mijn voeten bleven niet uren lang warm, tenminste niet dat ik dat echt kan zeggen omdat ik kort daarop wel in slaap viel.
Een ding wat ze op de verpakking aanraden, is je handen na het gebruik te wassen. Ik zeg grondig wassen! Want die crème kan je op een andere plek per ongeluk smeren en daar word je niet blij van! Denk bv aan het wrijven in je oog, of andere plekken...
Dus die raad zou ik zeker weten opvolgen!
De warme voetencrème kost ongeveer 7 euro bij de Kruitvat. En is zeker de moeite waard om uit te proberen als je echt last hebt van koude pootjes.
Ik heb op andere blogs over deze creme gelezen, en niet altijd even goede/positieve stukjes. Ik heb er geen last van ondervonden. Geen tintelend gevoel ofzo. Gewoon heerlijke warme pootjes die ook nog es lekker gehydrateerd aanvoelden.

Heb je ook last van koude pootjes, dan is dit wellicht iets voor jou om ook uit te proberen.

xoxo, V1 reacties:

robin zei

handige tips! gelukkig zijn me uggs goed genoeg.. :)

Blogarchief

 
Make-up and More. Template by Exotic Mommie Illustration by DaPino